Bestil din fest buffet som mad ud af huset

16 august 2021 Astrid Pedersen

Skal du afholde fest i anledning af bryllup, fødselsdag, barnedåb, konfirmation, studentergilde eller en anden stor begivenhed – og skal denne fejres med maner? Så har du sikkert planer om at invitere mange gæster.

De fleste af os sætter pris på at samle venner og familiemedlemmer fra nær og fjerne i sådanne anledninger. Og skal så stort et selskab bespises på behørig vis er en buffet noget nær den ideelle løsning.

Buffet – festlig og praktisk

Når du vælger at lade traktementet til din fest bestå i en lækker tag selv buffet kan du spare serveringen. Du slipper for at skulle hyre personale som kan uddele portioner til dine gæster.

Det er op til den enkelte gæst at bestemme hvad han eller hun har lyst til at putte på sin tallerken. Og alle kan få lov at spise præcis de mængder af mad som de orker.

Bestil buffet ud af huset – for nemhedens skyld

Bagsiden ved at servere buffet til festen er at det tager utroligt lang tid at fremstille de mange retter. Hvor en almindelig suppe steg og is menu som regel kræver et minimum af anstrengelse og forberedelse skal du til en tag selv buffet producere en masse småretter, salater og tilbehør så som for eksempel dip, saucer og dressinger.

Du kan hurtigt komme til at tilbringe mange timer – måske endda op til flere dage – i køkkenet. Og så kan det godt være svært at skulle finde opbevaring til såvel råvarer som færdigt tilberedte retter op til den store dag.

Derfor kan det godt betale sig at bestille din buffet som mad ud af huset. På den måde sparer du tid på såvel indkøb som madlavning. Og bestiller du buffet ud af huset fra Kokken & Jomfruen kan du samtidig være sikker på at samtlige retter holder en høj kvalitet.

Læs mere på kokken-jomfruen.dk

Flere Nyheder