Der er stor sikkerhed ved flaskegas

16 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Hvis du har set nogle populære film gennem tiden, så vil en gasflaske oftest være kilden til fare, hvis man ser sådan en i en film.

Helten skyder på den, og den eksploderer og antænder de andre flasker med gas og starter en brand, der breder sig, og… ja, du kender scenariet.

Så man kan få den opfattelse, at det er lige så farligt at have omgang med flaskegas i det virkelig liv, hvor man næsten skal arbejde med beskyttelsesdragter, bruge beskyttelsesrum til at opbevare dem i og kun have eksperter til at have omgang med dem.

Man undres næsten over, hvordan både private og erhverv kan få sig selv til at bruge den slags flasker med gas, når de angiveligt er så farlige.

Selvfølgelig er den slags ikke legetøj, men at kalde dem decideret farlige er de kun, hvis man udfører forkert omgang med dem.

Lær at omgås flaskegas 

For det er faktisk meget sikkert at have omgang med den slags flaskegas, og man skal slet ikke være så bange, som man kan få en forestilling fra filmene om, at man bør være.

For hvis man køber flaskegas de rette steder fra, så er der professionel behandling af disse, og når du selv skal have med dem at gøre i din virksomhed, om det er til at varme op med, arbejde med eller bruge i noget værktøj, så får du en vejledning i, hvordan du skal behandle dem.

Så når du er overladt til dig selv, så skal du ikke være uvidende og skræmt over, hvad du nu skal gøre, for du har fået en forklaring til, hvad du skal gøre, og så får du en lille folder med til, hvad du skal gøre for, at der ikke opstår problemer med de glasker med gas.

Det er sådan set meget simpelt, og de fleste kan finde ud af det.

Flere Nyheder