Få den flotteste hud med den rette hudpleje

By:

De fleste kvinder går op i pleje af huden – især den i ansigtet, som er det sted hvor huden er mest udsat dagen lang. Ikke bare for vind og vejr, frost og sol, makeup og dårligt indeklima, men også over for andre menneskers blikke. Det er vigtigt for os alle sammen at fremstå friske og velsoignerede i omgivelsernes optik.

Her spiller huden en ret stor, for ikke at sige afgørende, rolle. En flot og velplejet hud signalere ungdom, vitalitet og sundhed. Og en tør, trist og grålig, måske endda uren, hud sender de stik modsatte signaler. Derfor bruger mange kvinder tusindvis af kroner hvert år på hudpleje produkter. Og det er da også det hele værd, såfremt man altså sørger for at få de rette hudpleje produkter, som passer til éns hud. Ellers er det faktisk penge ud af vinduet.

Hvordan vælger jeg den rette hudpleje?

Hvis du er en af dem, som ikke synes at din hudpleje virker optimalt, kan det være du skal prøve nogle andre produkter.

Er du for eksempel i besiddelse af en hud, som har det med at fedte og danne bumser, skal du ikke – som du måske tror – bruge skrappe sæber og skrubbe creme for at skure fedtet ud af huden. Dette vil nemlig bare opmuntre talgkirtlerne til over produktion – og så er du lige vidt. En fedtet og uren hud bør skånes, indtil den finder sin eget balance. Og til det formål kan du med fordel anvende milde hudpleje produkter med naturlige ingredienser.

Den tørre hud, som ikke rigtig synes at ville suge næring til sig fra cremer eller serum, kan der imod have glæde af en let eksfoliering, som så at sige åbner huden så den bliver mere modtagelig.

Du finder de bedste hudpleje produkter i den online shop på https://www.sephora.dk/hudpleje/ 

Posted in: hudpleje