Få masser af sovepladser i sommerhuset med køjesenge

19 november 2021 Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Har du et sommerhus, hvor du elsker at få gæster, er det en god ide, at du tænker over, hvordan du kan få flest muligt sovepladser ind i det. Dermed kan du jo selvfølgelig have så mange overnattende gæster som muligt. En oplagt måde for dig at udnytte pladsen bedst muligt er selvfølgelig, at du sætter en køjeseng ind i et eller flere af værelserne. På den måde udnytter du volumen i rummet bedst muligt. 

Et godt sted for dig at kigge efter køjesenge til sommerhuset er webshoppen littlehugs.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for køjesenge. Flere af dem vil være helt perfekte at have stående i sommerhuset. 

Det er for eksempel køjesenge i tre etager, hvor du dermed får mulighed for at have hele tre køjer oven på hinanden. Det er oplagt, når dine venner kommer på besøg med alle deres børn. Du kan også vælge en køjeseng med “kun” to senge oven på hinanden, hvor der er en ekstra seng, der kan trækkes ud, under den underste køje. Se mere på https://www.littlehugs.dk/vare-kategori/senge-senge/hoej-koejesenge/ 

image

Tænk over, om køjesengen er til voksne eller børn 

De fleste voksne er ikke så vilde med at sove i en køjeseng. Vi vil hellere bare have en dobbeltseng, hvor vi kan sove ved siden af vores partner. Når du overvejer at sætte en køjeseng ind på et værelse i sommerhuset, er det derfor en god ide, at du overvejer, om det primært kommer til at være voksne eller børn, der kommer til at overnatte hos dig. 

Hvis det primært er voksne, kan du tænke i, hvordan du kan få en køjeseng ind, som de har lyst til at bruge. Det kan måske være ved, at du i stedet for en almindelig køjeseng køber en højseng. Den er udformet lige som overkøjen på en køjeseng. Nedenunder den kan du så sætte en halvandenmands- eller dobbeltseng, som dine voksne gæster kan sove i. 

Flere Nyheder