Find de rette kandidater gennem et konsulentfirma

16 april 2021 Astrid Pedersen

Er din virksomhed i gang med at ekspandere, og har du brug for kompetente og kvalificerede medarbejdere som kan understøtte denne vækst? Så kan du med stor fordel benytte dig af hjælp udefra i forbindelse med at finde, udvælge og ansætte disse.

Der findes et hav af rekrutterings bureauer og konsulent firmaer som har specialiseret sig inden for rekruttering og headhunting inden for særlige ekspertise felter. Det er en rigtig god idé at vælge et sådant bureau når det handler om specifikke arbejdsområder som har betydning for din virksomheds digitale infrastruktur, for eksempel SAP. Dette område er særdeles komplekst og der er behov for de rette kompetencer. Og derfor bør du overlade rekrutteringen til et bureau så som Accuro.

Hvordan kan Accuro hjælpe mig?

Accuro kan hjælpe dig med at skaffe de rette ressourcer til bemanding af alle IT og SAP relevante stillinger i din virksomhed. Uanset om du har brug for at besætte ledelses poster eller nøgle positioner, eller om du mangler medarbejdere til operationelle stillinger eller freelance konsulenter til begrænsede projekt ansættelser kan Accuro finde de helt rigtige kandidater til dig.

Når du vælger at lade Accuro forestå rekruttering eller headhunting af medarbejdere til din virksomhed kan du være helt sikker på at det er de rette kompetencer du får ind i huset. Accuro har mange års erfaring med at rekruttere, udvælge og matche kandidater til alle typer stillinger som har med IT og SAP at gøre. Grundlæggeren af Accuro har selv arbejdet som SAP konsulent gennem mere end tyve år.

Således taler Accuro sproget og ved hvad det handler om. Og derfor kan du trygt lade Accuro forestå udvælgelse af de kandidater som skal udfylde stillingerne i din hastigt voksende virksomhed.

Du kan altid tage kontakt til Accuro og få yderligere information omkring hjælp til rekruttering – se mere her.

Flere Nyheder