Find den fornødne tid til at give bilen en lakering

12 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er de ting, som man bliver nødt til at tage sig af med ens bil, for ellers kan den ikke køre.

Det er sådan nogle helt elementære ting som at fylde den op med brændstof, men der er også de ting som at se, om lygterne virker, at dækkene ikke er nedslidte og meget andet.

Man kan rent praktisk godt køre i en bil, der har problemer i det omfang, men i teorien må du ikke køre med bilen, fordi den er ulovlig i så fald.

Nu kan en pære jo sprænge, mens man er ude at køre, og det er jo et hændeligt uheld, og så må man se at komme hjem at skifte pæren hurtigst muligt eller køre den ud til en mekaniker, der kan klare det for dig.

Så er der sådan noget som at vaske den, der også er nødvendigt, men det kan man udskyde på ubestemt tid.

lakering

Lakeringen til bilen skal der også findes tid til

Men din bil kan også trænge til en lækker omgang lakering, men modsat at skulle køre bilen i bilvask, så vil det tage lidt længere tid at få den lakeret ordentligt.

Så hvis man er på vej hjem fra arbejde, og kommer i tanke om, at man trænger til at give bilen en lakering, så er man nok for udbrændt til at få den lakeret samme dag, så man udsætter det.

Problemet er så bare, at hvis man ikke gør det konkret for sig selv, hvornår ens bil skal lakeres, så kan man ende med at udskyde det i alt for lang tid.

Så når du ved, at bilen trænger til at blive lakeret, så sæt det ind i kalenderen at finde en aftale for at den kan blive lakeret – og så indsætter du dén aftale og sørger for at overholde den!

Flere Nyheder