Find flotte og farverige firmajulegaver online

16 maj 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Skal årets firmajulegaver til virksomhedens ansatte og samarbejdspartnere være noget ganske særligt? Så bør du overveje at lade dine modtagere selv vælge deres firmajulegaver anno 2022.

Hvorfor lade medarbejderne vælge deres firmajulegaver selv?

Måske synes du at det virker en kende upersonligt at lade medarbejderne selv vælge deres årlige julegaver. Men her skal du huske på at en vælg selv julegave ikke nødvendigvis blot er et kedeligt gavekort.

Med en julegave shop hos Julefabrikken ApS kan du selv opsætte en butik med hylder der bugner af spændende gave idéer. Julefabrikken ApS tilbyder produkter inden for kategorier så som forbruger elektronik, køkken udstyr, bolig indretning, beklædning og selvfølgelig slik og drikkevarer.

image

Du bestemmer selv prisrammen for dine firmajulegaver. Medarbejderen udstyres med en kode så han eller hun selv kan logge på Julefabrikken ApS og bestille sin egen firmajulegave. Og så vil den blive sendt direkte til medarbejderens adresse inden for få dage. En vælg selv julegave vil altid falde i modtagerens smag.

Du kan være sikker på at den enkelte medarbejder får mulighed for at vælge en julegave som vedkommende kan bruge og have glæde af. Og derfor egner en vælg selv julegave sig perfekt til årets firmagave.

Hvorfor skal jeg benytte Julefabrikken ApS?

Julefabrikken ApS er en virksomhed som har stor ekspertise inden for udvælgelse af produkter som er særligt velegnet i forbindelse med firmajulegaver.

Hos Julefabrikken ApS finder du spændende og inspirerende gave idéer fra populære og velansete producenter som for eksempel Georg Jensen, Adax, Nordic Sense, KitchenAid, Södahl, Kay Bojesen, LIND DNA, DeWalt, Eva Trio, RÖSLE, Broste Copenhagen, Sv. Michelsen, Andersen Furniture, Alvar Aalto, Johan Bülow, Skagerak, Bloomingville, Stelton, Samsonite og Normann Copenhagen.

Du kan se det store udvalg af firmajulegaver på hjemmesiden julefabrikken.dk hvor du også kan læse mere om hvorledes du opretter din egen firmajulegave shop.

Flere Nyheder