Flos Glo Ball Pendel er en moderne lampe til skandinaviske hjem

By:

Flos er en italiensk designer og producent af lamper. Flos lamper er på kort tid blevet utroligt populære og omfatter derfor et stort sortiment. Uanset om du leder efter en gulv-, væg- eller bordlampe har Flos uden tvivl et godt valg. Det samme er tilfældet inden for loftslamper. Her er Flos Glo Ball Pendel en perfekt løsning til de skandinaviske hjem, hvor man ønsker et både moderne, minimalistisk og stemningsfuldt udtryk.

Flos Glo Ball Pendel er en moderne lysekrone

Med en Flos Glo Ball Pendel i hjemmet får man en både moderne og tidløs løsning. Det er nemlig en lampe, der er utroligt simpel i sit udtryk. Samtidig er den meget funktionel, da den passer ind i langt de fleste indretningsstilarter og giver et godt lys. Flos Glo Ball Pendel er blevet kendt som en slags moderne lysekrone, der pynter over spisebordet eller i entreen – uden at det bliver for gammeldags. Den perfekte loftslampe findes måske ikke, men Flos Glo Ball Pendel kommer meget tæt på.

Et utroligt design

Den populære Flos Glo Ball pendel er designet med udgangspunkt i fuldmånen og dens utrolige skønhed. Det er designer Jasper Morrison, der står bag lampen, og han er kendt som en af nutidens mest indflydelsesrige designere. Flos Glo Ball lampen er unik på den måde, at den både er køn i sig selv og samtidig tjener det formål at fremhæve resten af indretningen. Designeren selv kalder designet for ”super normalt”, hvilket betyder, at det gør sit arbejde, men uden at forstyrre det omgivende miljø. Med en Flos Glo Ball Pendel får du altså en moderne og stilren løsning, der understreger skønheden i dit skandinaviske hjem.

 

Title: Flos Glo Ball Pendel er en moderne lampe til skandinaviske hjem

Description: Flos Glo Ball Pendel er blevet kendt som en moderne lysekrone. Den er stilet, elegant og minimalistisk i sit udtryk. Perfekt til de nordiske hjem. Læs mere.