Forskøn det gamle trægulv med en gulvslibning

29 marts 2021 Astrid Pedersen

Er dit trægulv træt og trist i overfladen, og er denne præget af grimme pletter og overfladiske ridser eller skrammer? Så trænger gulvet sikkert til en grundig gulvslibning.

Kan jeg selv foretage en gulvslibning?

Det korte svar på spørgsmålet i overskriften er ja – du kan faktisk godt selv foretage en gulvslibning. Det er muligt at leje en maskine til afslibning af gulve i et byggemarked og selv forestå den tunge og tidskrævende opgave, og selv varetage en efterbehandling med eksempelvis lak, lud, sæbe eller olie.

Du skal dog være forberedt på for det første at skulle sætte en del dage af til projektet, og for det andet at der er tale om virkelig hårdt arbejde. Det at styre en gulvslibning maskine kræver en sikker hånd og en del kræfter hvis den ikke skal løbe af med dig. De maskiner til afslibning af gulve som kan lejes i byggemarkederne er sjældent de mest moderne af slagsen, og er ikke altid i tip top stand.

Samtidig skal du være opmærksom på at det ikke er nogen gratis omgang selv at stå for såvel gulvslibning som efterbehandling. Du skal ud og købe stort ind – og lægger man de direkte udgifter sammen med det forventede tidsforbrug vil det hurtigt stå klart at det langt bedre kan betale sig med en dygtig gulvsliber til at varetage arbejdet.

Hvem kan hjælpe med en grundig og effektiv gulvslibning?

En sådan gulvslibning finder du hos din lokale afdeling af Gulvkanonen ApS. Gulvkanonen ApS er et gulvfirma som dækker hele landet gennem samarbejde med de dygtigste og mest erfarne gulvmænd i Danmark. Når du vælger en Gulvkanonen ApS gulvsliber i forbindelse med en gulvslibning kan du roligt regne med at opgaven bliver løst med største omhu og professionalisme.

Du kan altid få et uforpligtende tilbud på en professionel gulvslibning via https://gulvkanonen.dk/.

Flere Nyheder