Giv økonomien et boost med et online forbrugslån

05 maj 2021 Astrid Pedersen

Mangler du penge til drømmeferien, dit barns konfirmation eller måske bare lækkert nyt tøj til sommerens byture? Så kan du optage et forbrugslån online.

Er det dyrt at optage et online lån?

Det behøver ikke at være særligt dyrt at optage et forbrugslån gennem en online långiver. Du vil selvfølgelig opleve at der er højere renter på et forbrugslån end der er på eksempelvis et bolig lån hvilket skyldes at der i forbindelse med optagelse af et forbrugslån ikke stilles sikkerhed i fast ejendom.

Men du behøver ikke at frygte at ende i luksusfælden fordi du optager et online lån. Du skal blot vælge en troværdig og vederhæftig låne udbyder som for eksempel Ikano Bank.

Hvad kan jeg bruge et online lån til?

Du kan optage et lån fra Ikano Bank og bruge det til hvad du ønsker. Ikano Bank blander sig ikke i hvad pengene bruges til – og du skal ikke stille hverken hus eller bil som sikkerhed for dit Ikano Bank lån.

Du behøver heller ikke at stille med diverse dokumentation for beskæftigelse, indtjening, eller nuværende økonomiske situation. Det er fuldt ud tilstrækkeligt med et gyldigt NemID når du står for at skulle ansøge om et lån fra Ikano Bank.

Dit NemID fortæller nemlig om du er fast bosiddende i Danmark, og at du er fyldt atten år samt ikke er registreret som dårlig betaler hos hverken RKI (Ribers Kredit Information) eller Debitor Registret. Dette er alt hvad Ikano Bank behøver at vide for at kunne godkende din ansøgning om et lån på mellem 15.000 og 300.000 kroner.

Der går sjældent mere end et par timer fra du indsender din låne ansøgning og til der kommer svar på den. Og bliver du godkendt til et lån fra Ikano Bank vil du have pengene på din konto med det samme.

Læs mere på ikanobank.dk.

Flere Nyheder