Hvad er bondehusvinduer

01 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Der er mange muligheder at vælge i mellem, hvis man vil udskifte vinduerne i sit hjem. En af de mere traditionelle og populære valg er bondehusvinduer, som kan findes i alverdens forskellige størrelser. Men hvad er forskellen på et bondehusvindue og et andet vindue? Det kommer vi ind på i dette indlæg.

Et bondehusvindue kort fortalt

Når man tænker på vinduerne der er på en gammeldags bondegård, så bør man hurtigt kunne visualisere sig de gode gammeldags bondehusvinduer. Det er vinduer, som er delt op med små glas. Det kan eksempelvis være et vindue, hvor der er 2 fag og 6 ruder. På den måde får man et vindue, som ligner det er flere små vinduer, uden det egentlig er det.

Forskellen fra andre vinduer

Når man kigger på bondehusvinduer og andre vinduer på markedet, så vil man måske hurtigt lægge mærke til, at man kan bruge det samme glas i dem alle. De skiller sig altså ikke ud på funktion og muligheder. Bondehusvinduers forskel fra andre vinduer er designet. De vinduer, som de kommer nærmest er måske de populære dannebrogsvinduer, som også har et mindre vindue i toppen.

Kan fås med alle typer glas

Som beskrevet ovenfor, så kan man købe bondehusvinduer med alle typer glas. Det gør altså, at man sagtens kan vælge bondehusvinduer, hvis man ønsker termoglas eller andre smarte funktioner. Det vigtigste er blot, at man får bestilt nogen i en størrelse, så de passer til ens bygning. Hvis de ikke passer, så kan man hurtigt komme ud i, at man skal til at have nye vinduer og ikke kan komme af med de forkert bestilte.

Når de kan fås med alle typer glas, så afgrænser de heller ikke en fra at bruge dem i rum som badeværelser. Det er nemlig muligt at få et bondehusvindue, hvor der er indbygget sløring, ligesom med andre typer vinduer.

Flere Nyheder