Hvad er dit førstehåndsindtryk af en bolig?

01 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Vi mennesker pålægger os mere fernis og gode vaner, som vi nok ikke lige tænker over, fordi vi er opdraget med den slags ting, at vi ikke lige tænker over det, hvis vi ikke får det påpeget.

For eksempel kan man nemt tage et smil på, selvom man ikke bryder sig om en person tøjvalg den dag, men hvis man optog førstehåndsreaktionen, så er det meget muligt, at man ville kunne se små, subtile fremstillinger i ansigtsmuskulaturen, der siger noget om foragt for påklædningen eller andet hos den, man lige møder.

Dette gør vi, fordi vi ikke vil skabe en dårlig stemning, medmindre ens grænser bliver overtrådt, så man vælger at tage den diplomatiske løsning, når man oplever noget for første gang, hvor man så gemmer ens foragt væk, eller man ligefrem lyver med, hvad man synes om noget.

Så kan det være, som det er, med en person, man møder, hvis man ikke skal have noget med den person at gøre igen – det er straks noget andet med en bolig.

bolig

Man skal gerne kunne lide ens bolig

Det er måske ikke så vigtigt, hvis der nu er tale om en studiebolig i Randers, fordi man godt ved, det er skrabet med pengene, og man må tage, hvad man kan få; og desuden ved man, at man ikke skal bo her for evigt, så det er kun i en begrænset periode, man må leve med det her.

Men hvis man nu er ude at se en bolig, og man kan mærke, hvad ens førstehåndsindtryk siger en, og det ikke er godt, så forsøger man måske at dæmpe det og se de positive ting.

For man kan vel ikke afgøre, hvad man synes om en bolig instinktivt på den måde, kan man?

Man skal overveje med sig selv, at hvis man skal bo dette sted længe, og man med det samme ikke kan lide det, forsøger man så ikke at bilde sig noget andet ind, hvis man benægter den følelse.

Flere Nyheder