Hvor meget tid bruger du på sikring?

21 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Vi kan i den ene ende af spekteret have de mennesker, der lever fra dag til dag og ikke skænker mange tanker på, hvad der skal ske i morgen, fordi de bare skal have det sjovt i dag.
De har ikke den store fidus til en sikring af nogen art, om det er en fast bopæl, job eller decideret forsikringer, for det er lidt et fængsel for dem.

Anderledes i den anden ende af spekteret har vi så de typer, som der hele tiden indhenter nye tilbud på forsikringer, fordi de vil have det bedste og være sikret i hoved og bagdel.
De mennesker lever nok meget sterilt og tør ikke udfordre det etablerede, fordi de ikke kan lide forandringer og helst vil have tingene, som de er.

De fleste af os befinder os nok et sted i nærheden af den sidste type, for den første er lidt en ungdomstype, som senere i livet finder ud af, at det er godt at kunne tage vare på sig selv og dem, som man finder sammen med og senere dem, man sætter i verden.

Låseservice / sikring

Der skal jo være noget sikring på livet

For sådan en person kan det være hårdt og nyt bare at skulle tage fat i en låsesmed i Hellerup, hvor man bor nu, for man har både aldrig prøvet den slags før, og så føles det også lidt for meget som at slå sig ned og leve som de typer, man ellers forsvor, man aldrig skulle leve som.

Men med tiden finder man ud af, at det er meget rart ikke at skulle sove med et øje åbent, for når man nu har ansvar for andre end sig selv, så vil man gerne sørge for, at man giver de andre de bedste forhold, som man overhovedet kan tilbyde.

Det er noget af en forandring, men det er trods alt til det bedre.

Flere Nyheder