Sådan gør du rent ude på badeværelset

26 oktober 2021 Steffen Hansen

advertorial

Der er en masse bakterier ude på et badeværelse, så derfor er det vigtigt du sørger for at rengøre det regelmæssigt. Det anbefales, at du ugentligt sørger for rengøring af dit badeværelse, så det altid er rent. Det kan have sundhedsmæssige konsekvenser for dig, hvis du glemmer for ofte at få gjort rent derude. Derfor har vi skrevet nogle gode råd til, hvordan du får gjort ordentligt rent ude på dit badeværelse.

 

 

 

1. Rengøring af toilettet

Du skal rengøre dit toilet med almindelig toiletrens mindst en gang om ugen. Det er for at mindske risikoen for kalk i dit toilet, og for at fjerne bakterier, der har hobet sig op. Lad toiletrensen sidde på i et stykke tid, for at få den maksimale udbytte af dens egenskaber. Det er vigtigt, du også finder toiletrens, der er skånsom mod miljøet og ikke har en masse dårlige kemikalier i sig. Gå som udgangspunkt efter Svanemærket, når du skal købe rengøringsmidler til dit hjem.

 

2. Rengøring af bruserum eller badekar

I dit bruserum og badekar kan der også komme en del kalk og sæberester, der er stædige at få af. Derfor kan du købe rengøringsmiddel, der modarbejder kalken og gør, at dit armatur ser skinnende ud igen. Du kan også bruge skurecreme i dit badekar eller på fliserne i bruserummet. Du kan evt. bruge en børste i en cirkulær bevægelse for at få snavs og kalken væk. I dit badekar kan du også få bugt med kalken ved at få lagt en ny emalje. Det kan gøres til en fornuftig pris og det kan give dit badekar et helt nyt udseende.

 

3. Rengøring af spejlet

Du kan bruge en speciel glasrens, der er flydende eller i flydende gelform, når du rengør dit spejl. Du skal blot sprøjte det på spejlet og derefter tørre det af med en ren klud eller et papirhåndklæde, imens du tørrer fra top til bund. Pas på ikke at bruge for meget, da det kan dryppe ned på vasken, og give dig ekstra arbejde. Husk også at få tørret det ordentligt, så der ikke kommer grimme mærker efterfølgende.

 

Flere Nyheder