Undgå stridigheder og ord-mod-ord

By:

Du kender det nok – desværre. Efter et maratonmøde med spandevis af kaffe, en endt diskussion kun afløst af en anden og en forhåbning om at være nået til enighed efter skarpskydninger af indsigelser og “for-og-imod” i ét væk, giver man endelig håndslag og indgår en aftale – for efterfølgende at finde ud af, at modparten trækker i land under påskud af at resultatet af forhandlingerne var nogle helt andre.

Whiteboards bliver udviskede, og håndskrevne noter har ingen betydning. Hvad nu hvis du helt uproblematisk kunne dokumentere skudsikkert, at du havde ret? Det kan du! Med et overvågningskamera indbygget i det, der umiddelbart ligner helt almindelige kontorartikler, kan du optage både lyd og video samt tage billeder. Prøv eksempelvis en kuglepen, der kan ligge på bordet i mødelokalet eller stå i din penneholder på dit kontor – den skriver desuden som en helt normal pen, så du kan sågar bruge den under mødet. Det kan også være, at du bare vil være fri for at skrive noter, så du kan koncentrere dig 100% om samtalen. Måske tror du, at kvaliteten af lyd-, eller videofilerne er dårlige – men det er ikke tilfældet! Kuglepennen fås med HD-kamera, og du er altså sikker på, at dine filer er i høj kvalitet og dermed brugbare.

Du kan også få et kamera indbygget i en røgalarm; dette er udstyret med sensorer og sætter altså igang ved bevægelse, og med en sådan røgalarm er der ingen risiko for, at udstyret ses.

Et kamera skjult som skjorteknap har du sikkert set på film og i TV – det kan du også erhverve dig hos DKKamera. Mulighederne er mange, og du kan altså frit vælge lige præcis dén, der falder mest i din smag. Desuden er der lige nu gode rabatter at hente. 

Slip for mange hovedpiner, og bestil med det samme!